Forside  |  Om Mil-tek  |  Områdekart  |  Skriv ut  | Søk 
Search

LUFTDREVNE BALLEPRESSER

UNIKE AVFALLSLØSNINGER

BALLEPRESSE LØSNINGER FOR DETALJHANDELEN


Lille ballepresser Model 102 til de små mængder pap og plastBallepresser model 102 laver håndterbare baller på <50 kgBallepresser Model 205 er en alsidig ballepresser til mindre pap og plastmængderBallepresser Model 305 har et ekstra dybt pressekammer perfekt til støøre papkasser

Mil-teks ballepresser er ideelle for detaljhandelen. Vi kan levere ballepresser som ikke tar stort med plass og som dermed løser et av de store problemene innenfor detaljhandelen, nemlig begrenset plass. Våre ballepresser kan plasseres stort sett hvor som helst.

Det viktigste er at ballepressen plasseres så nær kilden/utpakkingsområdet som mulig ,slik at man oppnår en mest mulig effektiv avfallshåndtering.

 


Med markedets bredeste og mest allsidige utvalg av ballepresser vil vi kunne tilby løsninger i forhold til alle de forskjellige typene, mengdene og størrelsene på f.eks. plast og papp som finnes innenfor detaljhandelen.


Med en ballepresse fra Mil-tek vil dere enkelt og effektivt kunne sortere, komprimere og sende papp og plast til gjenvinning. Det betyr mindre håndtering, bedre plass, innsparinger på avfallsregningen og inntekter fra gjenvinning.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å spare penger på avfallshåndtering. Ring på +45 9675 8000 eller send en e-post.VALG AV RIKTIG BALLEPRESSE


Mil-tek tilbyr markedets bredeste og mest allsidige utvalg av ballepresser til komprimering av de fleste typer emballasjeavfall. Utvalget spenner fra den minste ballepressen på markedet som lager baller på under 50 kg, til den store pappressen med en presskraft på 60 tonn, som lager baller på 500 kg. Hvis du er i tvil om hvilken ballepresse som vil kunne oppfylle bedriftens behov, så klikk her og bestil en og bestill en gratis rådgivning og prøveoppstilling av en av våre ballepresser.

Alternativt kan behovet deres kanskje bedre beskrives i forhold til avfallstype og -mengde. >>

BallepresserVelger 

BallepresseVelger 
Papp, plast, papir, polystyren m.m

 


MILJØHENSYN
MED SUNN FORNUFT

 

BALLEPRESSELØSNINGER FOR DETALJHANDELEN PÅ VIDEO


Se noen av våre ballepresseløsninger innenfor detaljhandelen nedenfor:


Harvey Nichols (Stormagasin)

Ballepresse modell 102 til papp og plast

ABC Supermarked

Mill Size Pappresse modell H600 til papp

Asda (Supermarked)

Ballepresse modell 509 til plast

Cost Cutter Park Stores (Købmand)

Pappresse modell 102 til papp


For flere eksempler klikk her eller ring +45 9675 8000