Forside  |  Om Mil-tek  |  Områdekart  |  Skriv ut  | Søk 
Search

LUFTDREVNE BALLEPRESSER

UNIKE AVFALLSLØSNINGER

PAPPRESSE LØSNINGER FOR KOMPRIMERING OG GJENVINNING AV PAPP


Affaldspresser model 102 - lille fleksibel affaldspresser til små mængder papAffaldspresser model 306 - alsidig affaldspresser til større mængder papAffaldspresser model 306 - ideel affaldspresser til store mængder papElektromekanisk pappresser til meget store papkasserPappresser Model H600 med 60 ton pressetryk

PAPPRESSER TIL KOMPRIMERING AV PAPP


Papp utgjør mer enn 50 % av den samlede avfallsmengden når man ser alle bransjer under ett. Den mest kostnadseffektive og miljøvennlige håndteringen av pappavfall er helt klart å komprimere det i en Mil-tek pappresse og selge det til gjenvinning.

Vi tilbyr flere forskjellige løsninger for en effektiv håndtering av papiravfallet ditt. Helt fra vårt brede utvalg av luftdrevne pappresser som fås i størrelser og yteevner som passer til alle bedrifter, til spesialløsninger som våre elektromekaniske MT-pappresser og den store H600 som presser med 60 tonn og lager baller på 500 kg.

LUFTDREVNE PAPPRESSER FRA MIL-TEK


Våre luftdrevne pappresser er enkle å betjene og rengjøre. Man trenger verken bekymre seg for oljelekkasjer eller elektriske komponenter, noe som gjør at vedlikeholdskostnadene blir minimale.

Våre luftdrevne pappresser er utstyrt med det patenterte energisparesystemet ECOdrive som reduserer energiforbruket med opptil 40%. Dessuten består pappressene til 90 % av materialer som kan gjenvinnes.

Kort sagt er våre luftdrevne pappresser de mest økonomiske og miljøvennlige pappressene på markedet. Ta oss på ordet. Bestill en gratis prøveoppstilling allerede i dag.

MILJØHENSYN MED SUNN FORNUFT


HVILKEN PAPPRESSER SKAL DERE VELGE?


Mil-tek har markedets bredeste utvalg av pappresser til komprimering av papp. Nedenfor finner du lenker til noen av disse pappressene.

Hvis du ikke finner den riktige pappressen, ta kontakt med oss på 9675 8000 eller send oss en e-post, så hjelper vi deg med å finne den helt riktige løsning for pappavfallet ditt:

PAPPRESSELØSNINGER FOR FORSKJELLIGE BRANSJER


Mil-tek leverer pappresseløsninger for komprimering av papp innenfor stort sett alle bransjer.

Hvis du ikke finner fin bransje på listen nedenfor, ta kontakt med Mil-tek og hør hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift. Ring +45 9675 8000 eller send en e-post.