Forside  |  Om Mil-tek  |  Områdekart  |  Skriv ut  | Søk 
Search

LUFTDREVNE BALLEPRESSER

UNIKE AVFALLSLØSNINGER

BALLEPRESSELØSNINGER FOR SERVICEBEDRIFTER


Indsamling af papir i et Mil-tek mobilt posestativ Model 125LPres den fyldte papirsæk i f.eks. en ballepresser Model 102

 

BALLEPRESSER TIL PAPIR


Selv bedrifter som ikke produserer fysiske varer, produserer avfall. Avfall i form av papir, papp og plastikk, samt brennbart avfall.

Hvis dere i tillegg har en kantine, blir det nok også en del kjøkkenavfall. Avhengig av mengden det dreier seg om, kan det i mange tilfeller være en god idé å sortere avfallet, presse det i en Mil-tek ballepresse og sende det til gjenvinning.

Ved å kombinere en ballepresse med et eller flere av våre mobile posestativer, kan papiravfallet samles inn raskt og effektivt fra flere forskjellige steder i bedriften, og så presses i ballepressen. Det sparer tid og penger.

De ferdige ballene tar ikke mye plass og kan med fordel oppbevares til det har samlet seg opp større mengder som kan sendes til gjenvinning. Mil-tek formidler gjerne kontakt med renovatør som kan hente ballene. På denne måten kan du spare mye penger. Du kan enten redusere antallet avfallscontainere eller kanskje til og med greie deg helt uten containere.

MILJØHENSYN
MED SUNN FORNUFT

BRENNBART AVFALL OG KJØKKENAVFALL


Avfall fra kantinen i form av kjøkkenavfall og annet brennbart avfall kan med stor fordel presses i en Mil-tek X-PRESS-avfallspresse. Dermed reduseres volumet med 75 %, noe som betyr at behovet for containere også reduseres med 75 %, f.eks. fra 4 containere til bare 1. Eventuelt får du en tilsvarende redusering i antallet ukentlige tømminger. Dette er innsparinger som merkes på de fleste avfallsbudsjetter.

For mer informasjon om Mil-tek X-PRESS-avfallspressen >>
klikk her.