Forside  |  Om Mil-tek  |  Områdekart  |  Skriv ut  | Søk 
Search

LUFTDREVNE BALLEPRESSER

UNIKE AVFALLSLØSNINGER

BALLEPRESSE MODELL 305 – BALLEPRESSE MED EKSTRA DYPT PRESSKAMMER


Prøv en affaldspresser model 305 gratis i to uger

Mil-teks ballepresse modell 305 er den ideelle ballepressen for bedrifter med middels store til store mengder papp og/eller plast.


Model 305 pappresser til større papkasserIdeel ballepresser til plast of plastsække fra vort mobile posestativ model 240L


Modell 305 har automatisk utballing og er enkel og sikker å betjene.

 

Ballene passer perfekt på en europall, noe som gjør det enkelt og trygt å stable flere baller oppå hverandre. Dette betyr lavere avfallskostnader og en trygg transport av ballene. 


MILJØHENSYN MED SUNN FORNUFT

 

VIDEOEKSEMPLER PÅ LØSNINGER MED BALLEPRESSE 305


McDonald's 
Ballepresse Modell 305 til papp
John Lewis (UK)
Ballepresse Modell 305 til papp
Foamtex 
Ballepresse Modell 305 til plast

PLASTPRESSE


Sammen med posestativet modell 240L er modell 305 en uovertruffen plastpresse til innsamling og komprimering av plastavfall.

 

Ved utpakking kan du kaste plasten i posestativet og pappen direkte i plastpressen.
 

Etterpå kan de fulle posene presses i 305. De store posene fra posestativet modell 240L passer perfekt inn i plastpressen, ettersom den er ekstra dyp.

 

Resultatet er plastballer med en uovertruffen komprimeringsgrad takket være det konstante presset som lufttrykket genererer. Det betyr igjen en effektiv og økonomisk avfallshåndtering.

PAPPRESSE


Selv om modell 305 tar liten plass, er den en perfekt pappresse til store pappesker.

Eskene trenger ikke å skjæres opp først, men kan tømmes rett inn i pappressen.

Slik får du en trygg og effektiv avfallshåndtering.

Modell 305 er en luftdrevet ballepresse utstyrt med det patenterte energi-sparesystemet ECOdrive som reduserer energiforbruket med opptil 60%.
 

BRANSJER


DETALJHANDEL


Supermarkeder og andre større butikker med mye papp og plast har ofte flere containere stående utenfor til å ha avfall i.

Ved å anskaffe en ballepresse av typen 305 kan antall containere reduseres betraktelig. Den frigjorte plassen gir plass til mer produktive formål.

Ballepressen bør plasseres så nær utpakkingen som mulig, slik at avfallshåndteringen blir optimal.
 

OPTIMERING AV DEN INTERNE LOGISTIKKEN


I bedrifter hvor avfallet genereres på flere forskjellige områder, er det ofte en stor fordel med en 306 til det forskjellige pappavfallet, kombinert med en mindre ballepresse til plast f.eks. en modell 102 eller 205.
Kombinert med flere posestativer plassert strategisk ved de forskjellige avfallskildene, får man en markant forbedring av den interne logistikken i forbindelse med avfallshåndteringen.

Løsningen er ganske enkelt å sortere avfallet ved kilden, komprimere det i en avfallspresse og sende ballene til gjenvinning. Vi kaller det miljøhensyn med sunn fornuft.

 

GROSSIST / PRODUKSJON / INDUSTRI


En Mil-tek ballepresse modell 306 eller 306HD passer stort sett inn i alle typer produksjonsmiljøer. Den takler de fleste typer papp og plast og har et begrenset plassbehov i forhold til det den leverer.

I matvarebedrifter kan ballepressen plasseres i selve produksjonsområdet, da der ikke er noen risiko for oljelekkasjer. Den kan også rengjøres med såpe og vann, ettersom det ikke er elektriske komponenter å ta hensyn til.

 TEKNISKE DATA - BALLEPRESSE MODELL 305

HØYDE 2525 mm
BREDDE 745 mm
DYBDE 1030 mm
VEKT 460 kg
DØRÅPNING H: 575 mm 
B: 655 mm 
D: 815 mm 
PRESSETRYK 4250 kg  ved 8 bar
BALLEVEKT  Plast: < 180 kg
Papp: < 100 kg 
BALLESTØRRELSE H: 840 mm 
B: 655 mm 
D: 850 mm 
KOMPRIMERINGSGRAD 85 - 90% 
STØYNIVÅ < 70 dB 
GODKJENNELSE CE 
DOWNLOAD BROCHURE Download Model 305 Brochure
(630 KB)