Forside  |  Om Mil-tek  |  Områdekart  |  Skriv ut  | Søk 
Search

LUFTDREVNE BALLEPRESSER

UNIKE AVFALLSLØSNINGER

BALLEPRESSE MODELL 509HD TIL PAPP OG PLAST


 
Vår nye Mil-tek ballepresse modell 509HD er perfekt til store mengder papp og plast, særlig der hvor plassen er begrenset.

 

Modell 509HD lager baller på opptil 400 kg, noe som er imponerende i forhold til hvor lite plass den tar. Det betyr også at den kan erstatte de langt dyrere Mill Size-pressene.

Model 509HD er den perfekte ballepresser til store mængder plast. Super komprimerede plastballer på op til 400 kg.Model 509HD er enkel og sikker at betjene. Automatisk udbalning for sikker betjening  
Bedrifter med både papp og plast kan med fordel kombinere modell 509 med et eller flere posestativer av modell 240L. Posestativet kan da brukes til innsamling og oppbevaring av plast, mens man presser pappen i modell 509.

Etterpå kan posene med plast presses til baller på 400 kg i modell 509. Denne løsningen gir en optimal avfallshåndtering og reduserer bedriftens avfallskostnader.

MILJØHENSYN
MED SUNN FORNUFT

VIDEOEKSEMPLER PÅ LØSNINGER MED BALLEPRESSE 509


Gopo Møbler A/S
Pappresse Modell 509 til papp
MP Strømpefabrik 
Pappresse Modell 509 til papp
Asda
Ballepresse Modell 509 til plast

PAP


Den brede åpningen gjør det lett å fylle pappressen med store pappesker uten å måtte skjære dem opp først. Pappressen modell 509 er utstyrt med en enkel og sikker utballing som gjør det lett å plassere ballen på en europall for optimal lagring og transport av ferdige baller.

PLAST 


Mil-tek posestativ modell 240L er perfekt til innsamling av plast fra forskjellige avfallskilder i bedriften og etterfølgende komprimering i avfallspressen. Takket være muligheten for konstant lufttrykk er 509-ballepressen i stand til å lage plastballer på opptil 400 kg, noe som betyr best mulig utnyttelse av plassen og optimale transportmengder ved hentning av ferdige baller.
Modell 509HD er en luftdrevet ballepresse utstyrt med det patenterte energisparesystemet ECOdrive som reduserer energiforbruket med opptil 60%.

BRANSJER


DETALJHANDEL


Selv i store detaljhandler, f.eks. supermarkeder o.l., er plassen verdifull. Med en ballepresse modell 509 får man frigitt plass som ellers opptas av tomme pappesker, enten på lageret eller utenfor i de mange containerne. Uansett om ballepressen plasseres inne eller ute, så frigjør den plass.

Antallet containere kan reduseres til et par, eller de kan fjernes helt. Det betyr i tillegg til mer plass også reduserte avfallskostnader.

Ballepressen bør plasseres så nær utpakkingen som mulig, slik at avfallshåndteringen blir optimal.

OPTIMERING AV DEN INTERNE LOGISTIKKEN


Optimering av intern håndtering eller logistikk er viktig for alle typer bedrifter. Med en eller flere ballepresser av typen 509 plassert ved avfallskildene, oppnår du en minimering av intern transport og håndtering.
Ballepresser Model 205 til pap

Ballepresser Model 205 til plastikposer

Ballepresser model 205 til pallesvøb

Ballepresser model 205 til pallesvøb
Kombinert med flere av våre mindre luftdrevne ballepresser og/eller posestativer modell 240L eller modell 125L kan du håndtere flere forskjellige avfallskilder og -typer.

Det betyr kort og godt at Mil-tek kan tilby en skreddersydd avfallsløsning for den enkelte bedrift, slik at den interne logistikken optimeres.

 

GROSSIST/PRODUKSJON/INDUSTRI


En minimal håndtering av avfallet er et uomgjengelig krav i alle industribedrifter. Det gjør modell 509 til et opplagt valg for komprimering av papp og plast. Ikke minst fordi den er uovertruffen til komprimering av store mengder plast, samt av store pappesker, uten at disse må skjæres opp før de kastes i pressen. Modell 509 er med andre ord lik effektiv avfallshåndtering.

 TEKNISKE DATA - BALLEPRESSE MODELL 509HD

HØYDE 2495 mm
BREDDE 1400 mm
DYBDE 1040 mm
VEKT 925 kg
DØRÅPNING H: 480 mm 
B: 1250 mm 
D: 800 mm 
PRESSETRYK 8500 kg ved 8 bar
BALLEVEKT Plast: < 400 kg 
Papp: < 300 kg 
BALLESTØRRELSE  H: 875 mm
 B: 1250 mm
 D: 830 mm
KOMPRIMERINGSGRAD  85 - 90%
STØYNIVÅ  < 70 dB
GODKJENNELSE  CE
DOWNLOAD BROCHURE  Download Model 509 Brochure
(664 KB