Forside  |  Om Mil-tek  |  Områdekart  |  Skriv ut  | Søk 
Search

LUFTDREVNE BALLEPRESSER

UNIKE AVFALLSLØSNINGER

BALLEPRESSELØSNINGER INNENFOR DISTRIBUSJON OG LOGISTIKK


Affaldspresser Model 305 har et ekstra dybt presskammer iddelt til forskellige størrelser papkasser og plastAffaldspresser Model 306 er en alsidig affaldspresser til større mængder pap og plastAffaldspresser Model 509HD er den ideelle affaldspresser til store mængder palst og papMil-tek Flamingo/EPS komprimatorer

BALLEPRESSER TIL DISTRIBUSJON OG LOGISTIKK


Hvis dere er en distribusjonsbedrift, genererer dere garantert masse papp-, plast- og polystyren-/EPS-avfall. Og avfallet genereres sikkert også i perioder i takt med ordrene. Det betyr at dere må få orden på emballasjeavfallet raskt, enkelt og effektivt.

Det kan dere gjøre ved å sortere avfallet, presse luften ut av det i en Mil-tek ballepresse og sende det til gjenvinning. På den måten sparer dere tid på håndteringen og penger på redusert antall containere. Dere reduserer dessuten CO2-utslippet fordi dere får færre tømminger av færre containere. Dette er rask, enkel, sikker, billig og miljøvennlig avfallshåndtering.

VALG AV BALLEPRESSE


Den mest effektive avfallsløsningen for distribusjons- og logistikkbedrifter vil de aller fleste tilfeller være store ballepresser til hver av de forskjellige avfallstypene.
MILJØHENSYN MED SUND FORNUFT

VIDEOEKSEMPLER PÅ BALLEPRESSELØSNINGER INNENFOR TRANSPORT OG LOGISTIKK


DHL Worldwide Express
Ballepresse modell 306 til papp & plast
Spirit of Tasmania (Kydstogtskib) 
Ballepresse modell 205TS til papp
Pickfords (Flyttefirma)
Ballepresse Modell 205 til papp og plast